Du tar dig enkelt och snabbt ut till Styrsö Bratten via kollektivtrafiken och reser på en biljett hela vägen. Kolla in tidtabell: www.vasttrafik.se. Spårvagnar och bussar går från centrala stan på 20-30minter. Båtarna från Saltholmen tar ca 14-20 minuter och går i stort sett en gång i timmen.
Parkering: Vid Hinsholmen och Långedrag finns det parkeringsplatser.

BILJETTER:
Ordinarie två dagar: 895kr
Endagars biljett: 595kr

KÖP BILJETT

MAT & DRYCK:
Kommer finnas ett serveringsområde på området med mat och dryck (läsk/öl/vin/somrigare drinkar och alkoholfritt). Området tar endast kort och swish. EJ kontanter.

OBS! Styrsö Festival reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen. Biljetter sälj endast till festivalen och ej för enskilda artister och framträdanden och kan således inte återlösas vid inställda eller förändrade akter i festivalen.

Detta får du inte ta med in på området:
Egen dryck, paraplyer, selfiepinnar, djur, tillhyggen, stolar, egen mat, inspelningsapparater, skrymmande föremål aller annat som på plats bedöms olämpligt för ej medtagas. Fotografering för publicering (tryckt, digitalt eller för sändning i kommersiella sammanhang, liksom alla fall där det finns en uppdragsgivare) är inte tillåten om du inte har tillstånd (ackreditering) från festivalen. Fotografering för privat bruk är tillåten.

ÅLDERSGRÄNS:
Barnpris 7-12år 295kr. OBS! Endast i målsmans sällskap.
Gäller fram till och med dagen innan personen fyller 13 år.
Barn under 7 år går gratis på festivalen. Småbarn måste använda sig av hörselskydd.